STIM hovedside

STIMs portrettintervjuer

 

Medlemsoversikt

Styremedlemmer

Statutter

STIM-kontakt

Adresseendringer

Bakgrunnen for STIM

Nopef i Saga

STM

Tennebøgjengen

 

STIM-styret har den glede å presentere en liten serie med portrettintervjuer med tidligere FD-ere. Nederst på siden finner du pekere til tidligere intervjuer.

Aktuell nå er Ellen Hansen.


Da ønsker vi Ellen Hansen velkommen til et portrettintervjuet.

1. Hva driver du med nå?
Jeg er web-redaktør med systemforvalteransvar for Statsbyggs intra- og internettsted: dvs ansvar for struktur, organisering, funksjonalitet, administrasjon og koordinering av nettarbeidet, videreutvikling osv. Egentlig en naturlig forlengelse av bibliotekarutdanning/-erfaring og jobben i Saga med dataforvaltning, kunnskapsorganisering og informasjonsformidling. Spesielt er intranett interessant i så måte. Jobben er passe variert med alt fra videreutviklingsprosjekter via fusking i journalistfaget til billedbearbeiding og html-fikling. Passer meg ganske bra.

2. Hvilken bok ligger på nattbordet ditt nå?
Der ligger Paul Austers “Timbuktu” som jeg akkurat er ferdig med og Flann O’Briens “The Third Policeman” som jeg skal til å begynne på.

3. Hva var det siste plagget du kjøpte til deg selv?
Husker ikke. Kan det ha vært et par sokker...

4. Hva var den fineste delen av sommerferien for deg i år?
Har bare hatt noen bruddstykker med ferie i sommer (hadde 11 uker mellom jobber i fjor!), men Molde-jazz var jo bra. Fjellturen også.

5. Har du et minne du vil trekke fram fra Saga?
Ett eneste minne fra 15 år?!? Arbeidet med “Ni lik” til Juleforum i 1991 var forresten en höjdare.

6. Til slutt vil vi ha et forslag til en original nett-peker:
På den seriøse siden er Kulturnett Norge (hvori opptatt Kunstnett, Biblioteknett, Arkivnett og Museumsnett) verdt et besøk: http://kulturnett.no. Et annet blikk på nyheter og debatter enn vårt hjemlige gir the Guardian. Men hvis det er snakk om originalitet, sjekk denne: http://www.phobialist.com/ eller denne http://www.ericmyer.com/stereotypes.htm. Nei, nå må jeg gi meg...

7. Og til slutt en tegning av Ellen:


Selvportrett: Ellen Hansen


Gøril Thue
Frode Bergill
Jan Sørli
Gunn Sværen