STIM-logo

24.06.2024

Styremedlemmer

Statutter

Arkiv

Hovedsiden

Kom gjerne med forslag til innhold, layout, logo'er og annet!

Bakgrunn

Vi opplever i disse dager at et utrolig godt både faglig og sosialt miljø splittes opp og spres for alle vinder.

For mange av oss er dette en forferdelig trist milepel, men om vi tenker fremover så gir det oss også en unik mulighet!

Vi får et kontaktnett rundt omkring i den norske IT-verden som er ganske unikt. Det er sjelden at så mange fra samme organisasjon over så kort tid spres rundt i andre IT-bedrifter. Det å opprettholde kontakten oss imellom er en viktig og verdifull oppgave, og derfor ønsker vi å starte ``STIM''.

Tanken er i første omgang å utgi en komplett adresseliste over de som har arbeidet innen IT-miljøet på Kjørbo og sluttet i løpet av de siste årene. Vi er selvsagt også mottakelige for ``aspiranter'' som fortsatt tilhører Saga-miljøet.

Interessen for STIM har vært overveldende! Etter den publisitet vi fikk ved NOPEF-arrangementet 31. august, økte spesielt støttemedlemstallet dramatisk.
Vi har pr. i dag 23 medlemmer og hele 13 støttemedlemmer! (Vi har kommet til at ``støttemedlem'' er en mindre tendensiøs benevnelse enn ``aspirant'' som også har vært lansert.) Støttemedlemmer fra Saga er en viktig kilde for informasjon om tingenes tilstand hos vår tidligere arbeidsgiver, samt en viktig ressurs for møteromsbestilling (og kakebaking!).

Tilbakemeldinger tyder også på at alle ser verdien av å opprettholde kontakten med de menneskene man dog har tilbragt ganske mye av sin tid sammen med.
Konklusjon: Vi er i gang!!

Hva gjør vi så?

STIM er et forum for ivaretagelse av faglig og sosialt nettverk.
Hva skal vi så gjøre på våre samlinger fremover, og hvorfor i all verden skal det være noen vits i å være med i STIM?

For det første er det viktig å opprettholde det forholdsvis store kontaktnettt vi nå har fått. Det er sjelden at så mange fra samme organsisasjon på så kort tid spres så vidt i arbeidsmarkedet. Det å vite at man kan kontakte ``kjentfolk'' innenfor nesten alle markeds- og organisasjonssegmenter er utrolig praktisk.

Trenger du referanser ifbm. ny jobb? Bruk noen du kjenner i STIM!
Trenger du å vite hvordan andre organisasjoner har løst et problem du sitter med? Bruk STIM!

STIM-samlingene kan også benyttes til faglig oppdatering. Det vil alltid være noen av oss som har noe nytt og spennende å fortelle - også faglig!

Mail-liste:
Medlemmer/støttemedlemmer
STIM - kontaktforum** [Hovedsiden] [Styremedlemmer] [Arkiv] [Statutter] [Kontaktforum] **