STIM-logo

Faste sider

Medlemsoversikt

Styremedlemmer

Statutter

Meld adresseendringer

Bakgrunnen for STIM

Nopef i Saga

Tennebøgjengen

En dag i Alf Endresens liv

Av Bjarne Thorsen, 13.06.2003

Les fortellingen i fire deler, en parafrase over boken "En dag i Ivan Denisovitsj' liv" (på Word-format, høyreklikk på lenken og velg Save As).

 

STIM-samling 5. juni 2003

12.05.2003

Espen Løken inviterer alle STIMere til Fafo torsdag 5. juni kl 18.00. Med bakgrunn i et forskningsprosjekt som Fafo gjorde for NHO i 2002, vil vi få et foredrag om IKT-sektoren:

Er IKT-sektoren veldig annerledes enn arbeidslivet ellers i Norge? Hvordan er det med arbeidstid, lønn, belønningsformer, selvbestemmelse, kompetanse, mobilitet, sysselsetting, avtaleforhold og fagorganisering?

Etter møtet blir det ekskursjon til en av de mange brune kafeer som omgir Fafo på Grønland, med Espen som guide. Et "must" særlig for fiffen fra Oslo vest og Bærum.

NB: Pga sinnrikt adgangskontrollsystem er det viktig at folk ikke kommer diltende etter kl 1800. Møt opp mellom 17.45 og 18.00.

Veibeskrivelse til Fafo:

Adresse: Borggata 2b (klikk for kart)
Ca 15 minutter å gå fra Oslo S eller 5-10 minutter fra Grønland T-banestasjon. Hvis man kommer gående bortover Grønlandsleiret, er det Borggata som går opp til venstre når man passerer Grønland kirke og samtidig ser det ruvende Politihuset foran seg. M.a.o.: Borggata er den gata som går mellom Grønland kirke og Politihuset. Fafo ligger 50 meter opp i gata i et gammelt staselig murbygg.
 

Påmelding snarest mulig til petter@didriksen.net.


STIM julekalender

13.12.2002

Se den kombinerte julekalenderen/bildekavalkade fra julebordet.

Referat Fornebu.

27.10.2002.
Torsdag 24.10 hadde vi et hyggelig og interessant treff hos Rudolf Andersen og Jan Petter Wiger i det nye bygget til Telenor på Fornebu. 
Les mer og se bildene


Bilder fra Hjuksebø 2002

Nå er det lagt ut bilder fra Hjuksebø!

Hjuksebø 2002 7. - 9. juni

Av Erling Ruvik, 24.6.2002.

Helgen kom med et fantastisk vær. 2 lammelår med ditto tilbehør ble lagt bak i bilen, før Erling, Bjørn og Per Kristian satte seg inn i varm bil med retning Drammen og Hjuksebø. Vi var visst ikke de eneste på E18....
Hele H-helgen.

STIMer bokdebuterer

Av Petter Didriksen, 20.6.2002.

Espen Løken, som nå  jobber som forsker på FAFO, har skrevet boken "Så samles vi på nettet - om fagbevegelsen og Internett". Boken lanseres 20. august, og samme dag avholdes en LO-konferanse om samme tema.

Vårsamlingen - bilder
Se bildene fra STIMs fag- og sosialsamling 24.4. 

STIMs vårsamling - Kjørbo
Velkommen til STIM fag- og sosialsamling onsdag 24. april på Kjørbo. Samlingen begynner kl. 18.00 og vi får et foredrag om E-læring av Terje Kristensen, førsteamauensis ved Universitetet i Oslo. Etterpå drar vi ut og tar en forfriskning i Sandvika.

Stikkord om foredraget:
 - Hva er E-læring og hva skiller det fra annen læring?
 - Framtidas lærer- og elevrolle.
 - Computer Supported Collaborativ Learning - hva vet vi fra forskning om dette.
 - Erfaring med ulike E-læringsplattformer og filosoferi rundt valg av løsninger.

For å lettere å organisere innsjekk i resepsjonen ber vi om at dere melder dere på på forhånd til erling@spring.no.

Møt opp!
Hilsen Stim-styret

Mulighetenes tyranni

Av Morten Hulløen, 5.2.2002.

"Uroen omkring oss kan bli til personlige erfaringer av ekspandert bevissthet og pasjoner. Vi logger oss på verdens mange stemmer og hører nye rytmer og lyder som kan være svært stimulerende. Vi er ikke lenger lukket inne. Jeg logger meg på og er litt i slekt med Gud, som når over det hele...."
Les hele artikkelen.

Unn Hval bisatt i Tanum kirke

Av Merete Baalsrud, 15.1.2002.

Torsdag 10. januar ble Unn bisatt i Tanum kirke. En gruppe tidligere Saga-ansatte var blant dem som var til stede under den vakre seremonien, der presten blant annet fortalte om Unns interesse for litteratur og språk, som vi husker så godt. Han fortalte at Unn hadde vært syk ett års tid, og at hun sovnet stille inn med ektemannen Per ved sin side. Vår medfølelse går til Per, datteren Anne og hennes mann Roy, og de to barnebarna Julie og Robin.

Stimjulebordet.

Av Petter Didriksen, 5.12.2001.

Julebordet ble meget vellykket, nær sagt selvfølgelig med den julebordskomitéen, de gjestene og det lokalet. Kveldens høydepunkt ble Ruvensens variant av NRKs velkjente forfallsprosjekt.
Les hele referatet.


STIM nær kastet ut av Stortinget

Av Espen Løken, 26.10.2001.

Både skandale, hjertelige gjensynsscener og vellykket STIM-generalforsamling i Lagtingssalen preget STIM-samlingen i Stortinget 25.oktober. Høstsamlingen var på mange måter et høydepunkt i STIMs historie.
Les hele referatet.
Se alle bildene fra Stortinget og Stortorget.

Saker i arkivet
 - Life begins at 60
 - Fra Glenn Miller til Mette Marit
 - Hjuksebøturen 2001
 - Vår mann Ove...
 - LabourStart

Alle saker i arkivet

Portrett-
intervjuet.Ellen Hansen
 


Ukens bilde

 


UML og OO.
Her er noen gode referanser til stoff om bl.a. UML og Java, samlet av Svein Høyer.


** [Hovedsiden] [Styremedlemmer] [Arkiv] [Statutter] [Kontaktforum] **