STIM hovedside

STIM-julebordet 2001

 

Medlemsoversikt

Styremedlemmer

Statutter

STIM-kontakt

Adresseendringer

Bakgrunnen for STIM

Nopef i Saga

STM

Tennebøgjengen

 


Av Petter Didriksen, 5.12.2001.

Julebordet ble meget vellykket, nær sagt selvfølgelig med den julebordskomitéen, de gjestene og det lokalet. Kveldens høydepunkt ble Ruvensens variant av NRKs velkjente forfallsprosjekt.

Julebord  i den gode, gamle kantine 1 på Kjørbo var tydeligvis noe som fenget STIM-medlemmene. Med over 60 deltakere var fremmøtet enda bedre enn i fjor. Og selv om navnet over hovedinngangen var et annet enn tidligere, var det bare kjente røkere å se utenfor da vi ankom. Det var også veldig koselig å komme inn i de velkjente lokalene.

Festkomiteen hadde dekket fint opp for oss inne i gjestekantinen, med diverse Sagaeffekter som prikken over i-en. Etter velkomstdrikke, -sirkulering og -tale, kunne vi gyve løs på et deilig koldtbord.

 

 

Snart var det klart for kveldens desiderte høydepunkt. Inspirert av NRKs forfallsprosjekt "den store klassefesten", inviterte Ruvensen til "Det store seksjonsmøtet". Kveldens deltakere var Kari og Ragnar. Første oppgave var  selvfølgelig å plukke ut så mange de kunne som hadde jobbet under dem i Saga. Såvidt undertegnede kan huske - forøvrig en av Ragnars utplukkede - gikk det et knepent poeng til Kari i denne innledende øvelsen.

Senere i konkurransen fikk vi bl.a. vite ting som at Kari har eksamen i russisk, men at hun hverken har vært hos en spåkone i Istanbul eller noengang blitt arrestert av politiet. Ragnar har ikke spilt med et bulgarsk danseband på Kielfergen, men kan bytte bilmotorer så det står etter, og har vært med i over 100 radioprogrammer på NRK. 

Etter denne fornøyelige forestillingen, var det kaffe,  kaker og konjakk. Praten og dansen fortsatte utover i de små timer, og det var nok mange som syntes utkastelsen klokken 2 kom i tidligste laget. Så derfor fortsatte de dansen en halv time til...

Julebordet ble en fin avslutning på en vellykket STIM-sesong. Sees vi på samme sted til omtrent samme tid neste år, da med enda noen flere deltagere?


Se Erlends bilder fra julebordet.