STIM-logo

24.07.2024

Styremedlemmer

Statutter

Arkiv

Hovedsiden

Kom gjerne med forslag til innhold, layout, logo'er og annet!

 
Arkiv
 
 

Fagsamling og årsmøte 30.10

Den hardeste av den harde kjernen møtte opp på årsmøtet hos
Ericsson 30/10 og fikk først en interessant presentasjon om
fremtiden for bedriftstelefonsentraler som IP-noder, og hvordan
vi vil bli tilgjengelige på ett og samme telefonnummer hele døgnet
hvor som helst. Vi takker Anne Bjørg for administrasjonen av denne fagpresentasjonen.

Etterfulgt av dette var det årsmøte med kaffe, kaker og valg av nytt styre.
Valgkomiteen ved Hege Evensen, tidligere Sørensen, hadde nominert følgende
kandidater:

Erling Ruvik, leder
Petter Didriksen, Web-ansvarlig
Bjarne Rostad, styremedlem
Erlend Tronsmoen, styremedlem

Det var ikke fremmet andre forslag, og det foreslåtte styret ble valgt ved
akklamasjon. Det ble påpekt av valgkomiteen at kvinner ble forsøkt vervet
som kandidater, men at dette ikke lyktes. Det nye styret får dermed en
utfordring i å ta vare på og ikke skjule sine feminine sider, i
Stimarbeidet.

Et stim av gjester på årets julebord

Av: Erling Ruvik 01. des.
Et meget vellykket julebord ble fredag 24.november gjennomført hos Ericsson på Nesbru.
De rekordmange gjestene ble mottatt med sprudlende drikke av en vel forberedt festkomite. Og feststemte stimere, med og uten følge, opplevde at tiden var som skrudd tilbake til FD's storhetsdager som festarrangør.

Det var på forhånd reklamert med bademuligheter, og et oppvarmet svømmebasseng stod til gjestenes disposisjon, men hverken frivillig eller ufrivillig badende ble observert gjennom kvelden. Dette var kanskje det mest synlige tegnet på at ting i hvert fall har endret seg noe siden Sagatiden.

Gjestene ble traktert med klassisk julekoldtbord med en tilhørende "Santa Carolina", en Chilensk Merlot 1999 årgang.

Komiteen hadde gjennom gode bekjentskaper fått tak i saksofonist Svein Høyer til å lede an det musikalske mellomspill under bespisningen, og den formelle delen av kvelden ble ivaretatt ved at Anne Bjørg Haugan takket for seg som styreleder, og overlot den gule ledertrøya til påtroppende styreformann Erling Ruvik.

Etter en salongpassiar med kaffe og konjakk fikk Beatles og Abba folk skikkelig ut på dansegulvet, og ryktene sier at ryddekomiteen var i seng først på morgenkvisten. Men til gjengjeld kunne de hygge seg med kake- og ølrester resten av helgen.

Flere debuterte ved årets julebord som aktive Stimere, og det gjorde og stemningen ekstra mimrefull og festelig, og oppfordringen får gå til alle om å få enda flere hjemmesittende Stimere ut av sofaen ved neste korsvei.

Vel blåst til festkomiteen, og vi ser allerede frem til nye STIM-arrangementer i 2001.

Fagsamlingen hos Oracle

En eksklusiv gruppe på 12 STIM'ere tok imot invitasjonen til noen ettermiddagstimer på Lysaker 31. August. Etter varigheten på møte og antall spørsmål å dømme, falt temaet og det faglige innholdet i smak.

Relevante linker: Oracle og Technet Oracle.

Den harde kjerne avrundet det hele kulturelt med storband konsert på Musikkflekken. Prime Time Orchestra med Svein Høyer spilte og det svingte - kjempebra!!!

Hjuksebilder

Noen av bildene fra Hjuksebø-turen ligger her. Klar for mimring evt. misunnelse fra de som ikke var med.

Hjuksebø 2000

Komitéen bestående av Sigrid Sjef, Jon Plassjæf K. og Bjørn Le Chef B. gjorde oppholdet på gamle Hjuksebø stasjon til nok en morsom og fantastisk hyggelig opplevelse. Vi var 14 påmeldte som fikk nyte godt av Bjørn Le Chefs grillkunster og alles gode humør med morsomme påfunn. Sørlandsbanen klagde riktignok på et forferdelig støynivå i området, men det skyldtes bare et SAS-fly på øvelsestokt samt pågående rekruttering til Hekseligaen. Tusen takk til komitéen! Håper vi får komme igjen neste år.

Vandring langs Akerselva 8. juni

For å få oppleve den vakre siden av vår kjære hovedstad, anbefales turen vi arrangerer. Bjarne tar oss med på en ca. tre timers vandring fra Teknisk Museum og ned til Grønland. Ta med partner, barn, bikkje og naboen hvis du ønsker det, og møt opp ved Teknisk Museum kl 1730. Ta gjerne med mat og drikke for en koselig rast underveis. Turen kan avsluttes på Asylet eller et lignende etablissement.

Sosiale samlinger

Etter forrige fagsamling (nr.1 i 2000 hos IFS. Red.merk.) ble det foreslått uhøytidelige, sosiale treff en fast dag i måneden. Så kom og treff tidligere, nåværende og fremtidige kolleger den første torsdag i måneden på Egon, Sandvika rett etter arbeidstid. Siden arbeidstiden kan variere sterkt fra STIMer til STIMer blir det fra ca. kl 16.

Takk til IFS

Hjertelig tusen takk til IFS for at vi fikk lov til å ha STIM-samling nr 1 i 2000 hos dem. Torfinn Haugland holdt et meget interessant foredrag om IFS og deres ERP-produkt. IFS er et profesjonelt og spennende selskap som er lokalisert mange steder i hele verden. De har de to siste årene vært det mest hurtigvoksende ERP-selskapet på verdens-basis. De vokser fremdeles og er hele tiden på jakt etter nye dyktige medarbeidere...

SommerSTIM '99 ble avviklet etter planen og i strålende vær (solen strålte om dagen og regnet strålte om natten - perfekt timing). Mat og drikke smakte, og selv om vi ikke var så mange, hadde vi det aldeles utmerket. En stor takk til Jon Kvisli for lån av Hjuksebø og til Bjørn for kjempeinnsats med grillingen og til alle andre bidragsytere. Det var deilig å bare slappe av og nyte god mat og drikke!

Tidspunkt: helgen 4-6 juni
Bilde av hytta (png)
Askemyra

Kort reisebeskrivelse for de som ikke har vært i Askemyra/ Hjuksebø tidligere:

 • Kjør E134 via Kongsberg til Notodden.
 • I Notodden sentrum tar du av Rv360 sørover mot Gvarv.
 • Ved Hjukse gård, ca. 9 km fra Notodden retning Gvarv, skal du ta av mot venstre i kryss med skilt til "Breisethytta". I dette krysset skal jeg henge en plakat med STIM på.
 • Herfra er det grusvei ca. 3 km forbi litt tettbebyggelse og jorder. Ca. 500 meter inn i skogen etter siste hus tar en liten gårdsvei av til høyre. Her skal jeg henge nytt skilt med STIM på.
 • Gårsveien er ca. 300 meter og ender på hytta.

Marinadenytt


Gratulerer, Hege og Ove!

Mandag 24. mai 1999 kom den første ektefødte STIM'er til verden.
I utgangspunktet et ekte Saga-produkt, men nå altså 100% STIM-medlem. Mads Evensen gjorde sin entré kl. 07:05 mandag morgen, med en matchvekt på 4125 gram og en lengde på 54 cm.
Mor og barn har det alldeles utmerket etter en ukomplisert og "grei" fødsel.

Første STIM-representasjon vil være på Hjuksebø den 5. juni - og vi gleder oss!!!

STIM-hilsen fra Hege, Ove og Mads.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

21. april 1999:
Den tredje STIM-sam lingen ble igjen avholdt på Hegnars idylliske Fjordhotell, denne gang sponset av Microsoft.
En stor takk rettes til Ove Evensen og Microsoft for et perfekt arrangement!

3. feb. 1999:
Den andre STIM-samlingen ble gjennomført på Holmen Fjordhotell i regi av Merkantildata!
Vi takker Kristian Jensen fra Merkantildata Kommunikasjon for et flott og engasjerende foredrag om nettverksanalyse- og overvåkning!

Første ordinære STIM-møte ble avholdt Onsdag 28. oktober kl. 18:00
Stor suksess!
Program og referat


 
   


Mail-liste:
Medlemsoversikt
** [Hovedsiden] [Styremedlemmer] [Arkiv] [Statutter] [Kontaktforum] **