Film – Skyfall

Meget severdig action-film, med Daniel Craig som (gode, gamle) agent 007 – og det for 3. gang på rad. Len dere tilbake i kinosetet, IKKE spis knaskende godteri for det kan gå utover kinoopplevelsen til de andre i kinosalen. Filmen varer i 2.5 timer, og er ikke kjedelig i noen deler av den tiden.

Javier Bardem er skurken denne gangen, og han spiller en ganske syk rollefigur. Grusom, men det på grunn av svik fra ledelsen i MI6 (M).

Det er forøvrig stor forskjell i action-scenene fra de tidligste Bond-filmene og denne. Disse scenene har mer og mer glidd over i Batman-/Spiderman-genren, ja alle disse nye action-filmene har himmelen full av spesialeffekter og dataanimerte usannsynligheter, men det funker som underholdning. Det blir litt tegneserie over det. Og det er vel ikke helt dumt.

Gå og se den!